Tudástár

Informálódj, tanulj, fedezz fel...

Hirdetés

Ezt a hirdetést azért jelenítjük meg, hogy a Tudástár a jövőben is mindenki számára ingyenesen elérhető maradjon. A cikk olvasásához gördíts lejjebb. Hogyan segíthetek?

2020-12-16 | Huszár Róbert |
Tudástár - Egyéb

Steam kulcsok aktiválása

Egyszerű útmutató a Steam kulcsok aktiválásához.Manapság, ha számítógépes játékokat vásárolunk, akkor a vásárláskor nem kapunk mást, mint egy kódot, azaz a játék kulcsát, amit a megadott helyen, például a Steamen aktiválni kell.

Ha épp a Steamen vásároltuk a játékot, akkor a rendszer automatikusan hozzárendeli azt a fiókunkhoz és így nincs teendőnk, de ha máshonnan szereztük be a játékot és csak a kód van a kezünkben, akkor magunknak kell aktiválni. Hogy miként? Mutatjuk!


   1. Szükség lesz egy telepített Steam kliensre, amely ha még nincs, akkor az alábbi oldalról szerezhető be: https://store.steampowered.com/ .

   2. Kattins a Games → Activate a Product on Steam menüpontra:   3. Készítsd elő a játék kulcsát (a kapott kódot), majd kattints a Next gombra:   4. Kattints az I Agree gombra miután elolvastad a Steam szerződést:   5. Add meg a játék kulcsát, majd kattints a Next gombra:   6. Ha az aktiválás sikeres volt, kattints a Finish gombra:
    (Amennyiben sikertelen volt az aktiválás, akkor ellenőrizd újra a kapott kódot és ha elírtad, írd be ismét. Ha biztosan nem írtad el, vedd fel a kapcsolatot a bolttal, ahonnan vásároltad a játékot.)   7. Ezen a ponton ha akarod, megadhatod, hogy hova hozzon létre parancsikont a játékról a telepítő: asztalra vagy/és start menübe; illetve ellenőrzi a rendszer, hogy van-e elegendő szabad hely a számítógépeden a telepítéshez.
    Kiválaszthatod azt is, hogy hova települjön a játék, de az alapértelmezett telepítési könyvtár módosítását nem javasoljuk.
    Indítsd el a játék telepítését a Next gombra való kattintással:   8. Kattints az I Agree gombra, miután elolvastad a végfelhasználói licencszerződést:   9. Majd legvégül kattints a Finish gombra, amely elindítja a játék letöltését és telepítését:   10. A játék ezután települ a számítógépre:
    (Ezen a képen épp a Prison Architect)


   Ezután már nincs más teendőd, mint a Start menüből vagy a Steam kliensből kikeresd és elindítsd az imént, általad telepített játékot!

   

   Címkék: zöld informatika, tudástár, steam kulcs, steam kód, steam játék, aktiválás

   Kapcsolat

   Hirdetések

   Minden jog fenntartva. © 2015-2024