Tudástár

Informálódj, tanulj, fedezz fel...

Hirdetés

Ezt a hirdetést azért jelenítjük meg, hogy a Tudástár a jövőben is mindenki számára ingyenesen elérhető maradjon. A cikk olvasásához gördíts lejjebb. Hogyan segíthetek?

2017-01-24 | Huszár Róbert |
Tudástár - Egyéb

Jótékonykodj játszva – Humble Bundle!

Jótékonykodni számítógépes játékok vásárlásával? Igen, ilyet is lehet! Sőt, még ajándék is jár érte! Ismerd meg a Humble Bundle-t!Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha a szórakozás hasznos is lenne?
Például miközben hátradőlsz és játszol a kedvenc számítógépes játékoddal, tudnád, hogy ezzel kötszert juttattál a sebesültekhez, hozzájárultál a betegségek kutatásához vagy épp tiszta vízhez juttattál egy elszigetelt helyen élő afrikai családot?
Kapaszkodj meg! Van ilyen!
Nem, nem kerül többe sem, sőt nagy eséllyel még kedvezőbb áron is jutsz majd hozzá a kedvenc játékodhoz egy előre összeállított csomag (bundle) formájában, amiben a kiszemelt mellett több játék is szerepel.
Kíváncsi vagy mi teszi ezt lehetővé? A Humble Bundle!

A Humble Bundle weboldalán lehetőség van arra, hogy előre összeállított kedvezményes csomagokért annyit fizess, amennyit akarsz (általában egy minimális árat azért megadnak), ráadásul eldöntheted, hogy a fizetett összegből mennyi kerüljön egy külső szervezethez, a Humble Bundle-höz és a játékfejlesztőkhöz!

Az előre elkészített összeállításoknak van egy minimális ára, amiért kapsz egy játék csomagot. Minél többet ajánlasz a játékokért, annál többet is kapsz, de a teljes ár még így sem haladja meg a játékok eredeti árát! Így a vásárlás hevében gondolj arra, hogy a többlet, amit adsz jó helyre kerül!
Amennyiben a csomagért többet fizettél az átlag vásárlásoknál, a játékokhoz további játékokat kaphatsz ajándékba, amelyekről a csomag megjelenésétől számított 1-2 héten belül lehull a lepel!
A kedvezmények viszont itt még nem értek véget. A legnagyobb csomag vásárlásakor valami pluszt, például kuponokat is fel szoktak ajánlani, amelyekkel a későbbiekben kedvezményesen vásárolhatsz más játékokat a weboldalon.

A játék összeállítások mellett lehetőség van havi előfizetésre, valamint e-könyv összeállítások vásárlására is!

Persze nem csak előre összeállított csomagokat vásárolhatsz, van áruházuk is, a Humble Store, amelyben a legnépszerűbb játékok is fellelhetők.

Játék vásárlásakor Steam kulcsokat kapsz, ami akár ajándéknak is kiváló, mert nagy örömet okozhat egy játékos számára, valamint nem utolsó sorban környezetbarát megoldás!

Címkék: zöld informatika, tudástár, humble bundle, humble store, számítógépes játék

Kapcsolat

Hirdetések

Minden jog fenntartva. © 2015-2022